Menu

Sluiten

Zakelijk

Steeds meer bedrijven in Nederland ondersteunen één of meer goede doelen. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid of sociale verantwoordelijkheid. Maar ook om de naamsbekendheid te vergroten of deel te nemen aan een relevant netwerk. Vaak tonen bedrijven hun partnerschap trots op hun website, in jaarverslagen of offertetrajecten.

Ook Nederland Monumentenland is gebaat bij bedrijven die willen bijdragen. Want alleen met uw hulp blijft Nederland Monumentenland dé verbinder in de Erfgoedsector. Als bedrijfspartner is veel mogelijk, bijvoorbeeld vermelding van uw logo in onze communicatie-uitingen zoals websites, sociale media, nieuwsbrieven, events en De Erfgoedstem. Daarnaast kunt u goed netwerken binnen de erfgoedsector tijdens een netwerkborrel. Alle giften aan een goed doel zijn fiscaal aftrekbaar voor bedrijven.

Informatie                                                                                                                               

Wilt u als bedrijf meer informatie over het aangaan van een partnerschap met Nederland Monumentenland?  Stuur dan gerust een bericht naar onze directeur de heer H. de Boer: h.deboer@monumentenland.nl. Desgewenst wordt er een persoonlijk gesprek met u ingepland en alle mogelijkheden en voordelen besproken. Voor ieder bedrijf (ongeacht de grootte) is het aangaan van een partnerschap met Nederland Monumentenland mogelijk!

Toch liever particulier steunen?