Menu

Sluiten

Steun ons

Nederland Monumentenland is de verbindende schakel tussen publiek en cultureel erfgoed. Monumenten verbinden met het dagelijks leven van iedere Nederlander. Dat is wat we met enthousiasme doen. Door ontmoetingen te organiseren – en te faciliteren – tussen eigenaren van monumenten, erfgoed-professionals en een breed publiek.

U kent vast wel één van onze initiatieven: de VriendenLoterij Open Monumentendag bijvoorbeeld, de Open Monumenten Klassendag, het Nationaal Monumentencongres of het nieuws-platform De Erfgoedstem. Ons doel? Bewustzijn blijven creëren en het draagvlak vergroten voor het behoud van monumenten. Een belangrijke taak die we alleen met uw steun kunnen voortzetten.

Geen overheidssubsidie

Wist u dat Nederland Monumentenland geen overheidssubsidie ontvangt? Alle inkomsten zijn afkomstig van de VriendenLoterij, ondersteunende organisaties en bedrijven (partners) en losse schenkingen of donaties.

Steun ons

U kunt op twee manieren onze organisatie ondersteunen, als particulier of zakelijk.

Particulier

U helpt ons als particulier met een losse donatie, periodieke schenking, nalatenschap of een Fonds op Naam. Meer info.


Zakelijk

Uw organisatie of bedrijf kan partner worden van Nederland Monumentenland en vervolgens gebruikmaken van een aantal mooie privileges. Meer info.