Menu

Sluiten

Nieuwe module ‘Good Housekeeping’ op Leer je Erfgoed

5 november 2021
leerjeerfgoed.goodhousekeeping

Het e-learningplatform Leer je Erfgoed komt met een nieuwe module voor vrijwilligers: Good Housekeeping. Jaarlijks worden veel monumenten opengesteld voor publiek en het is belangrijk om de monumenten goed te onderhouden om het historische interieur te behouden. In de online module Good Housekeeping worden vrijwilligers zich bewust gemaakt van hun rol en leren zij de basiskennis van de meest essentiële onderdelen van het werk zoals het signaleren van problemen, schoonmaken en het inlichten van experts. De module is uitermate geschikt voor vrijwilligers die actief zijn in alle soorten monumenten met een historisch interieur.

Meld je nu aan voor de module Good Housekeeping door een e-mail te sturen naar info@leerjeerfgoed.nl. Vrijwilligers kunnen via de erfgoedorganisatie waarvoor zij zich inzetten bij het platform worden aangemeld.

Leer je Erfgoed is het e-learning platform voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor het behouden en toegankelijk maken van ons erfgoed. Via het platform kun je diverse modules volgen, die een scala aan onderwerpen behandelen. Iedere cursus is gemaakt door een ontwikkelteam van deskundigen uit het veld met expertise over het betreffende onderwerp. Bekijk www.leerjeerfgoed.nl voor meer informatie.