fbpx

Menu

Sluiten

Nederland Monumentenland ontvangt een bijdrage van 85.208 euro van de Vriendenloterij

22 februari 2022
processed-9a8cfed7-ac55-454d-8a39-feb29a1feeed_VOQFZ4bP

Vandaag werden de medewerkers van het landelijk bureau van Nederland Monumentenland (NML) verrast door 2 vertegenwoordigers van de Vriendenloterij. Helemaal onverwachts kwamen zij een cheque uitreiken ter waarde van 85.208 euro. 

Deze mooie bijdrage wordt gebruikt om nog meer bezoekers de monumenten van Nederland te tonen. Jaarlijks openen duizenden monumenten hun deuren tijdens de Vriendenloterij Open Monumentendag. Dit jaar is de openstelling op 10 en 11 september met als thema “duurzaamheid”.  

Harald de Boer, directeur van Nederland Monumentenland: “Wij zijn ontzettend blij en dankbaar met deze bijdrage vanuit de geoormerkte lotenwerving en met de samenwerking met de Vriendenloterij. Het bedrag zetten we in om de promotie voor en tijdens de Open Monumentendagen verder uit te breiden. We hopen dat hierdoor nog meer mensen van onze mooie Nederlandse monumenten mogen genieten”. 

Meer informatie over de Vriendenloterij Open Monumentendag.

Op de foto, van links naar rechts: 

1e persoon is een vertegenwoordiger van de Vriendenloterij, Willeke Coenen (Coördinator Office en Events NML), Harald de Boer (Directeur NML), Danielle den Bleker (Manager Communicatie NML) en Annejing Kraan (Stagiaire NML)