fbpx

Menu

Sluiten

Nationaal Monumentencongres “Veerkrachtig erfgoed”, koop nu de tickets

20 september 2022
Evenementenlocatie-Fort-Voordorp-Utrecht voorkant

De 10e editie van het Nationaal Monumentencongres onder leiding van dagvoorzitter Reinier van den Berg vindt plaats op 3 november in Fort Voordorp in Groenekan (bij Utrecht). We kijken ernaar uit iedereen die actief is in de erfgoedsector weer te ontmoeten. Dit jaar is het thema Veerkrachtig erfgoed, waarbij risico- en crisismanagement centraal staat.

Programma
In het plenaire ochtendprogramma (09:30 – 13:00) zal naast Floris Alkemade ook Alex van den Doel (managing director van Aon’s Global Risk Consulting en het COT) zijn blik richten op de erfgoedsector. Het COT is het Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement, die organisaties in de publieke en private sector ondersteunt in onderzoek, advies en trainingen op het gebied van veiligheids- en risico/crisis­management. Alex helpt bedrijven om weerbaar en veerkrachtig te worden door beter te anticiperen en reageren op zowel verwachte als onverwachte risico’s. Zie hier het volledige programma van de dag.

Na de lunch zijn er verschillende inspirerende deelsessies en excursies gepland (14:00 – 16:00) in- en rond het fort. We gaan in gesprek over vragen als:

  • wat kan ik verwachten van de veiligheidsregio’s in het geval van een crisissituatie? (deelsessie 2)
  • is ons cultureel erfgoed wel voldoende beschermd bij een gewapend conflict? (deelsessie 5)
  • hoe laveren we met onze monumenten door het mijnenveld vol actuele risico’s (denk aan hittestress, overstromingsgevaar en de torenhoge energieprijzen)? (deelsessie 6)

Bekijk hier het volledige aanbod van deelsessies (je kiest er 1).

We sluiten de dag om 16:00 uur af met een borrel.

Koop nu je ticket
Bestel nu je ticket(s) en betaal de reguliere prijs van € 175,00. Prijzen zijn exclusief service- en transactiekosten; mocht het congres onverhoopt niet doorgaan, dan krijg je de ticketprijs terug. Dit jaar is het mogelijk direct via het ticketsysteem op factuur te betalen. Kijk voor meer informatie en het bestellen hier de ticket(s).