fbpx

Menu

Sluiten

Een duurzame samenwerking: platform Energie voor Elkaar en Stichting Nederland Monumentenland slaan de handen ineen

19 januari 2023
EnergievoorElkaar1
Ondertekening Nederland Monumentenland en Energie voor Elkaar

Sinds 1 januari 2023 werkt het Nederlandse platform Energie voor Elkaar samen met Stichting Nederland Monumentenland. De samenwerking werd officieel gemaakt tijdens het ondertekenmoment in Ede, waarbij Harald de Boer (directeur Monumentenland), Valentijn Kleijnen (CEO platform Energie voor Elkaar) en Lucas Somers (Senior Sales Manager Energie voor Elkaar) met elkaar om tafel zaten.

Platform Energie voor Elkaar heeft de ambitie om de warmtetransitie te versnellen, door het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van slimme groene warmtenetten. Stichting Nederland Monumentenland maakt zich op haar beurt sterk voor het behoud van Nederlandse monumenten, onder andere door ontmoetingen tussen monumenteigenaren, erfgoedprofessionals, publiek én monumenten te organiseren en te faciliteren.

Door deze samenwerking kunnen Energie voor Elkaar en Nederland Monumentenland zich nóg beter inzetten voor verduurzaming van monumenten. Een mooi gezamenlijk doel: immers heeft Nederland de opdracht gekregen om te verduurzamen en is verduurzaming binnen het erfgoedveld nog steeds een levendig onderwerp.

Lees alles over missie van Stichting Nederland Monumentenland, of ontdek de visie omtrent duurzaamheid van Energie voor Elkaar.