Top ontwerpbureau vindt ideale locatie in Ypenburg

Het licht, de ruimte en de spannende architectuur van het voormalige luchthavengebouw van Ypenburg passen precies bij de uitstraling van hightech designbureau VanBerlo.

Een deel van het voormalige luchthavengebouw van Ypenburg, gebouwd in 1936 en ruim 1.800 m2, wordt het nieuwe onderkomen van de Zuid-Hollandse vestiging van VanBerlo.

Het bedrijf kiest voor deze locatie vanwege de ligging in het groen, de rust en de open, transparante ruimtes. “Wij werken in multidisciplinaire teams, vaak ook samen met de klant, zegt Eric van Dorst, managing partner Delft. “Daarvoor hebben we een plek nodig waar mensen graag willen werken en graag naar toe komen.

” Ad van Berlo, oprichter van het bedrijf: “Ypenburg is ideaal want hier zitten we in een gebouw dat allure heeft, terwijl we de inrichting zelf kunnen bepalen.” CEO Thomas Paulen vult aan: “We hebben grote, internationale klanten en we spelen in de voorhoede van innovatieve productontwikkeling. Dat moet je aan ons kantoor kunnen zien.” De verbouwing is naar verwachting medio 2015 klaar.

Monumenten genoemd in dit bericht:

Nederland Monumentenland en haar onderdelen worden ondersteund door:

© Nederland Monumentenland 2019