Rotterdamse Daken Dagen

Geniet van een waanzinnig uitzicht, laat je verrassen door onbekende plekken en doe mee met de speciale dakactiviteiten voor het hele gezin in Rotterdam!

Programma
Wil je de stad ervaren zoals nooit te voren? Dit jaar kan dat! Waar anders dan in de hoogbouwstad van Nederland: Rotterdam. Van 11 t/m 14 juni 2015 kun je tijdens de allereerste editie van de Rotterdamse Dakendagen het dak op. Geniet van een waanzinnig uitzicht, laat je verrassen door onbekende plekken en doe mee met de speciale dakactiviteiten voor het hele gezin. In juni….kan je het dak op! Programmahighlights 11 juni – DANSVOER op je DAK (21:00 – 01:00 uur). 12 juni – Congres ‘Kansen voor de Bovenstad’ (13:00 – 18:00 uur), vrijmibo op verschillende daken (vanaf 17.00 uur) en DANSVOER op je DAK (21:00 – 01:00 uur). 13 juni – Ontdekkingstocht langs ruim 40 daken (10:30 – 17:00 uur) en in de avond o.a. The Yes Please op de Laurenskerk, theater op de DakAkker en PopUp010 met The Slow Show op Parking Westblaak. 14 juni – Ontdekkingstocht langs ruim 40 daken (10:30 – 17:00 uur). Drink een kopje thee tussen de blauwe huisjes van Didden Village, zet als een van de heel weinigen voet op het dak van de Delftse Poort en krijg de sneak preview van het eenkamerhotel op het dak aan de Westewagenstraat. Waar? Tientallen daken, hoofdlocatie: Parking Westblaak, Hartmanstraat Toegang? Grotendeels gratis, sommige onderdelen (bijv. tours, concerten) betaald.

Rotterdam Festivals
Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid in Rotterdam en stimuleert de cultuurparticipatie van Rotterdammers. Voor meer informatie over het festivalaanbod in Rotterdam, ga naar www.rotterdamfestivals.nl

Nederland Monumentenland en haar onderdelen worden ondersteund door:

© Nederland Monumentenland 2019