Posteractie Open Monumentendag 2018

Op 8 en 9 september 2018 is het weer Open Monumentendag. Duizenden trotse eigenaren zetten dan de deuren van hun monument gratis open voor bezoekers. Monumenteigenaren en -liefhebbers kunnen weer posters bestellen bij het Nationaal Restauratiefonds, om Open Monumentendag aan te kondigen. Maak een gratis poster met jouw eigen tekst en foto van het monument. Posters die geen verband hebben met Open Monumentendag worden niet in behandeling genomen.

Dit jaar is er ook een verkiezing van ‘de mooiste poster van de week’. Deze winnaars maken elke maand kans op een professionele fotoshoot van hun monument.

De winnende posters en het resultaat van de prachtige fotoshoots kun je volgen via de nieuwsbrief van Hart voor Monumenten. Het platform voor alle liefhebbers waarop monumenten tot leven komen! Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Meer informatie over het maken van een poster is te vinden op de website van het Nationaal Restauratiefonds. Daar staan ook tips voor het maken van de mooiste posters.

 

Nederland Monumentenland en haar onderdelen worden ondersteund door:

© Nederland Monumentenland 2019