10-Aug-2014 Tussen 14.00 – 17.uur doorlopend programma voor kinderen vanaf 6 jaar en hun familie en een avondprogramma van 20.00 – 21.30 uur
Fort aan de Klop, 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht Middag- en avondprogramma beide €5,00. Combinatieticket €7,50

Zomer vol verhalen

Het unieke verhalenfestival Zomer vol Verhalen is op 10 augustus te bezoeken op Fort aan de Klop. Er zijn voorstellingen voor alle leeftijden.

In de zomer van 2014 vindt de derde editie plaats van Zomer vol Verhalen; een uniek verhalenfestival voor de hele familie op vijf Utrechtse forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie én beeldentuin de Wielegaard. Op zondag 10 augustus reist het festival af naar Fort aan de Klop. Het festival richt zich op zowel liefhebbers van verhalen als publiek dat nieuwsgierig is naar storytelling. Waar de ene verteller zich richt op taal, zal de ander vooral fysiek spel gebruiken. Veel vertellers worden begeleid met muziek. De voorstellingen zijn voor alle leeftijden en tussen de optredens door kan je genieten van de schoonheid van de forten. Zomer vol verhalen is een initiatief vanuit Stichting Storytelling Centre. Tickets voor het festival vind je hier.

Nederland Monumentenland en haar onderdelen worden ondersteund door:

© Nederland Monumentenland 2019