28-Nov-2014 20.00 - 22.30 uur
Rijksstraatweg 7b
3631 AA Nieuwersluis
€13,00 per persoon

Verteltheater in Fort Nieuwersluis

Fort Nieuwersluis organiseert regelmatig bijzondere theater of muziekvoorstellingen. Vrijdagavond 28 november kunt u genieten van Marjolein Meijers!

In ‘Oud en Nieuw’ brengt Marjolein een muziek-theater-programma vol onvervalste humor en nog echter levensleed, geënt op de gebeurtenissen van alledag. De altijd goedlachse Rotterdamse met de humor van een doorgewinterde havenwerker. Zo zouden wij haar omschrijven. Het is een zeldzame combinatie, maar wel één die een bijzonder leuk mens voortbrengt. Vanaf de eerste zin heeft ze de zaal volledig om haar vinger gewonden.

De voorstelling
“Oud en Nieuw” zit boordevol oude en nieuwe muziek en verhalen van vroeger en nu. Het zijn verhalen en liedteksten – ontleend aan eigen ervaringen met liefde en afscheid, dood en geboorte – die het publiek wakker schudden en op het puntje van de stoel brengen. Marjolein Meijers wordt bij de aanstekelijke Ierse deunen, lazy cajun uit de moerassen van Lousiana en ontroerende Nederlandstalige liederen muzikaal ondersteund door Walter en Onno Kuipers.

Nederland Monumentenland en haar onderdelen worden ondersteund door:

© Nederland Monumentenland 2019