16-Jul-2017 Kasteel Nederhorst, Slotlaan 4, Nederhorst den Berg

Theatervoorstelling Vive Piaf bij kasteel Nederhorst

Wil je in de idyllische tuin van kasteel Nederhorst, onder het genot van een drankje, genieten van een fantastische muziektheatervoorstelling over het leven van Edith Piaf? Het kan allemaal op de openlucht-theaterdag Kasteel Nederhorst op zondag 16 juli.

Om 20:00 uur begint de muziektheatervoorstelling ‘Vive Piaf’ waarin zangeres Nadja Filtzer onder begeleiding van haar accordeonist, pianist en bassist een ode brengt aan de Franse zangeres Edith Piaf. Ze vertelt het grootse en meeslepende levensverhaal van deze straatmus die uitgroeide tot de grande dame van het Franse chanson, steeds afgewisseld met de door Nadja prachtig vertolkte liederen. Een muzikale reis van de Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. Van Piaf’s grote en onmogelijke liefde voor de getrouwde bokser Marcel Cerdan tot het huwelijk met de twintig jaar jongere zanger Theo Sarapo. Nadja Filtzer maakte deze voorstelling in 2015 ter gelegenheid van het 100ste geboortejaar van Piaf. Ze kreeg fantastische recensies en werd zelfs ‘de Piaf van de 21e eeuw’ genoemd.

•Nadja Filtzer – zang  (theatermaker)
•André Vrolijk- accordeon (Jenny Arean, Laura Fygy, de Toppers, voor het Koningshuis),
•Leo Bouwmeester- piano (Jeroen Willems zingt Brel, Izaline Calister, Leonie Jansen)
•Harm Wijntjes- contrabas (Ramses Shaffy, la Pat, Astrid Seriese)

Inloop vanaf 19.00 uur. De voorstelling eindigt rond 21.30 uur. Kaarten kunnen worden gereserveerd  de Godardstichting www.godardstichting.nl/

Nederland Monumentenland en haar onderdelen worden ondersteund door:

© Nederland Monumentenland 2019