1-Jul-2018 11.00 - 17.00 uur

OpenTopTrouwlocatie Route

Toptrouwlocaties organiseert op 1 juli voor alle aspirant bruidsparen van 11.00 tot 17.00 uur de Open Toptrouwlocatie Route.

De 7 opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen openen hun poorten voor de bruidsparen: kasteel Ammersoyen, kasteel Cannenburch, kasteel Doorwerth, kasteel Rosendael, huis Verwolde en huis Zypendaal. Op deze Gelderse pareltjes kan het burgelijk huwelijk worden voltrokken en kunnen huwelijksfestiviteiten plaatsvinden.

Van kleinschalig diner tot groot swingfeest en van stijlvol en klassiek tot eigentijds en modern. De mogelijkheden op de kastelen zijn zeer divers. Bij het ene kasteel trouw je in een echte authentieke trouwkapel en bij het andere kasteel kan je buiten in de kasteeltuin tussen de geurende rozen trouwen. De huwelijksfestiviteiten kunnen zowel in het kasteel als in de bijgebouwen zoals koetshuis en oranjerie plaatsvinden. Alle kastelen hebben professionele cateraars in huis.

Wil je langskomen op 1 juli, meldt je dan aan via  www.opentoptrouwlocatieroute.nl Meer informatie over de trouwmogelijkheden staat vermeld per kasteel.

Nederland Monumentenland en haar onderdelen worden ondersteund door:

© Nederland Monumentenland 2019