25-Dec-2014 Volwassenen € 7,50 Kinderen 4 t/m 17 jaar € 5,00
Amersfoortseweg (parkeerplaats), Navigatie adres: Apeldoorn, 7313 AA

Kom naar het winterpaleis het Loo

Vanaf 13 december a.s. staat Paleis Het Loo drie weken lang in het teken van Winterpaleis Het Loo. Buiten kan geschaatst worden op een echte ijsbaan, voor kinderen zijn er extra activiteiten en de kamers in het paleis worden geheel in stijl ingericht met feestelijk gedekte tafels, kerstbomen en groenversiering. Op zaterdag 27 en zondag 28 december is er een speciale avondopenstelling tot 21.00 uur.

Feestelijke tradities
Traditiegetrouw wordt Paleis Het Loo rond de feestdagen in kerstsfeer gebracht, met gedekte tafels en versierde kerstbomen zoals vroeger bij de Oranjes thuis te zien waren. Hoogtepunt is de gedekte tafel van het door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aangeboden galadiner ter gelegenheid van het officiële bezoek van Prins Albert van Monaco aan Nederland afgelopen zomer.

Activiteiten
Tijdens het Winterpaleis is er van alles te doen op Paleis Het Loo. Het Stallenplein is sfeervol ingericht met een ijsbaan en kinderen kunnen er priksleetje rijden. Ook is er een winterbioscoop ingericht. Boven in het menu kunt u de diverse activiteiten bekijken.

Handige informatie
* Paleis Het Loo is tijdens Winterpaleis Het Loo en de kerstvakantie open van dinsdag t/m zondag van 10:00 uur t/m 17:00 uur.
* Op 27 en 28 december zijn het paleis en de schaatsbaan extra lang geopend tot 21:00 uur.
* Alleen op de maandag en Nieuwsjaarsdag is het paleis en de ijsbaan gesloten.

Nederland Monumentenland en haar onderdelen worden ondersteund door:

© Nederland Monumentenland 2019