17-Oct-2016 Zaterdag 22 en zondag 23 augustus
Een kaartje voor de rondleiding kost € 1,- Van 11.00 tot 16.00 uur.

Dakdagen bij Paleis Het Loo

Paleis Het Loo organiseert speciale rondleidingen naar het paleisdak, voor een weids uitzicht over de omgeving. Op de woensdagen, zaterdagen en zondagen in de herfstvakantie van 15 tot en met 23 oktober organiseert Paleis Het Loo speciale rondleidingen naar het paleisdak, voor een weids uitzicht over de omgeving.

Rondleidingen dak

In de vakanties is het dak van Paleis Het Loo opengesteld voor publiek. Onder begeleiding van gidsen worden de hoge trappen over de zolders van het paleis beklommen tot op het dak, waarvandaan bezoekers genieten van een weids uitzicht over de prachtig aangelegde paleistuinen en de voorterreinen van Het Loo: een gebied van zes hectare, omsloten door het bosrijke paleispark. De gidsen geven toelichting op de historie van het paleis en de tuinen.

Op elke woensdag, zaterdag en zondag in de genoemde periode zijn elk half uur vanaf 11.00 uur rondleidingen (maximaal 15 personen per groep) naar het paleisdak. De laatste rondleiding is om 16.00 uur. U kunt uw kaarten voor de rondleiding kopen voor € 1,00 p.p bij de audiobalie in het paleis tot 10 minuten voor aanvang van de tour. Deze kaarten zijn alleen geldig in combinatie met een geldig entreebewijs. Reserveren is niet mogelijk.

Nederland Monumentenland en haar onderdelen worden ondersteund door:

© Nederland Monumentenland 2019