14-Feb-2015 Kasteel de haar Utrecht, Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens
14 februari t/m 1 maart 2015 € 14,- volwassen, € 9,- kinderen

Baron(es) voor een dag: Weet jij hoe je deftige gasten ontvangt?

In Kasteel de Haar Utrecht leren kinderen in de voorjaarsvakantie wat je allemaal moet weten om een echte baron(es) te zijn! Van 14 februari tot en met 1 maart ontdekken kinderen alles over hoe je het beste deftige gasten kunt ontvangen in het grootste kasteel van Nederland.  

Wat doe je als beroemde logees wonderlijke wensen hebben? Welk eten serveer je aan een beroemde filmster of artiest? Welke slaapkamer past het beste bij een deftige dame? Bewijs tijdens de speciale kinderrondleiding of jij het in je hebt om een echte junior baron(es) te zijn!

Kasteel de Haar organiseert in de voorjaarsvakantie van 14 februari t/m 1 maart 2015 de kinderactiviteit ‘Baron(es) voor een dag’. Op het grootste en deftigste kasteel van Nederland wonen een baron en barones. Waar moeten zij aan denken om het verblijf van hun deftige gasten naar wens te laten verlopen? Filmsterren, operadiva’s en kunstenaars hebben soms bijzondere wensen voor hun verblijf in een chique vijfsterren hotel of luxe kasteel. Van een bad gevuld met rozenblaadjes tot een slaapkamer vol lekkernijen zoals blauwe M&M’s; het zijn allemaal dingen waar je als baron(es) rekening mee moet houden en die tot in de puntjes verzorgd moeten zijn! Zou jij een echte junior baron(es) kunnen zijn? Kom dan in de voorjaarsvakantie naar de kinderactiviteit ‘Baron(es) voor een dag’.

Fotowedstrijd
Kom zo deftig mogelijk gekleed naar de kinderrondleiding en maak een foto van jezelf in het park van Kasteel de Haar*. Deel je chique selfie of picco bello baron(es)foto op Facebook, Twitter of Instagram onder vermelding van hashtag #baronesvooreendag en maak daarmee kans op een Parkjaarkaart voor het hele gezin. Met de Parkjaarkaart kun je met je familie een jaar lang gratis komen paraderen door de stijltuinen en het park van Kasteel de Haar.

Handige informatie
Data: 14 februari t/m 1 maart 2015
Leeftijd: 4 – 12 jaar
Locatie: Kasteel de Haar Utrecht
Informatie & reserveren: www.kasteeldehaar.nl

*Fotograferen in het kasteel zelf is niet toegestaan.

Nederland Monumentenland en haar onderdelen worden ondersteund door:

© Nederland Monumentenland 2019