Agenda

Nederland kent duizenden monumenten. Ontdek deze verborgen schatten en geniet van verassende verhalen achter deze monumenten. Kijk hieronder voor een overzicht van de activiteiten deze maand.

Op de Agenda
 • 1Sep
 • 8-Sep-2018 8 en 9 september 2018
  www.openmonumentendag.nl

  Open Monumentendag 2018

  In het weekend van 8 en 9 september 2018 (thema: In Europa) zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Lees verder »

  8Sep
 • 15-Sep-2018 Excursiecentrum "Niënhof", ingang naast Grotelaan 16, 3981 HC Bunnik
  Volwassenen € 12,- kinderen 8,-

  Pont van het Landschap Landgoederenvaart

  Tijdens de vaartocht door het Utrechts Landschap is er naast de gebruikelijke informatie over de natuurvriendelijke oevers speciale aandacht voor de landgoederen Lees verder »

  15Sep
 • 23-Sep-2018 Startlocatie: parkeerplaats langs de Rijn bij Drielse Veer onderaan de Westerbouwing (Veerweg, Oosterbeek).
  Deelname: € 5,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar € 2,50 p.p.

  Historische wandeling Zilverberg en Oorsprong

  De landgoederen Zilverberg en Oorsprong zijn een mooi en gevarieerd gebied met bossen, akkers en waterpartijen. Maar buiten het feit dat je hier heerlijk kunt wandelen, Lees verder »

  23Sep
 • 6-Oct-2018 Fietsenstalling 2 naast parkeerplaats P1 van het Nationaal Militair Museum, Verlengde Paltzerweg 1 te Soesterberg. De gidsen staan klaar.

  Fietsexcursie Militaire Historie

  Vliegbasis Soesterberg, ooit de bakermat van de Koninklijke Luchtmacht heeft zich ontwikkeld tot een uniek natuurgebied: Park Vliegbasis Soesterberg. Lees verder »

  6Oct
Load More
De initiatiefnemers zijn:
Deze website komt mede tot stand in samenwerking met:

© Nederland Monumentenland 2014